ALGEMENE VOORWAARDEN

De verkoper
De webwinkel Orecchini (BE0696.705.171) is gevestigd te België, te 9451 Kerksken, Watervoorstraat 20
Telefoonnummer: +32 494 28 65 66, e-mail: karen@seminck.be

Toepassing
Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.

Prijzen
De prijzen vermeld op de website zijn in euro`s, exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per paar, tenzij anders aangegeven. Orecchini kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.
De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van de Post. Als je in België woont, kan je kiezen tussen 2 opties: Aan €4 wordt je pakketje verzonden per briefpost, zonder verzekering en op dus op eigen risico. Orecchini raadt aan de optie te kiezen aan €6,5 waarbij je pakje verzonden wordt in een stevig doosje en je een track en trace nummer ontvangt. Bij de aankoop van handtassen en sieradendozen is de verzendingskost €6,5 en bieden we sowieso tracking aan. Je kan er ook voor kiezen je bestelling af te halen. Je betaalt dan geen verzendingskosten. Wij nemen in dat geval contact met je op om een afhaalmoment af te spreken. Verzending naar Nederland is €8,5 per briefpost en €11 voor handtassen en sieradendozen.

Verzending is GRATIS (zowel BE als NL) vanaf een aankoopbedrag van €79.

Bestelling
Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.
Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

Betaling
Orecchini werkt met vooraf overschrijven of betalen bij afhalen. Indien u kiest voor ‘vooraf overschrijven’, zal uw bestelling pas verzonden worden wanneer wij de betaling ontvangen hebben.

Levering
Orecchini probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. Orecchini kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.
De Koper bezorgt aan Orecchini het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend. De Koper met leveringsadres in België kan kiezen voor verzending zonder track&trace en verzekering aan €4. Wanneer in dit geval de bestelling goed bij ons vertrokken is, maar bij de verzendpartner (Bpost) kwijtraakt, dan kan Orecchini hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. De Koper met leveringsadres in België kan echter ook kiezen voor verzending mét track&trace en verzekering aan €6,5. In dit geval zal Orecchini wel tussenkomen bij het verloren gaan van het pakketje. Voor Kopers in Nederland is verzending per briefpost €8,5 en per pakjespost €11.

Leveringstermijn
Voor België: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 4 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje. Een verzekerde zending (€6,5 voor BE en €11 voor NL) wordt normaal gezien door de postbode binnen de 24u aangeboden. Niet-verzekerde zendingen (€4 voor BE en €8,5 voor NL) zijn ongeveer 72u onderweg. Orecchini kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Orecchini de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.


Garantie
Als zich een probleem voordoet met een artikel dat u aankocht bij Orecchini en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Wij bezorgen u dan gratis hetzelfde artikel binnen de 30 dagen, indien de voorraad strekt. Zoniet, mag u een ander artikel van dezelfde verkoopwaarde kiezen.
Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen.
Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

Afzien van je aankoop
Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn en dit geldt niet voor maatwerk. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, stuur je eerst een mail naar info@orecchini.be en verzend je de goederen op eigen risico en kosten terug naar:
Orecchini
Watervoorstraat 20
9451 Haaltert
Van zodra wij de goederen ontvangen hebben, in originele en onbeschadigde staat, wordt het bedrag teruggestort.

Diversen
Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.
Bestellen bij Orecchini vereist dat je ons je klantgegevens bezorgt. Orecchini gebruikt deze gegevens voor de administratie van je bestelling, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van betalingen. Je gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. Je hebt als Koper steeds recht op inzage en verbetering van deze gegevens. Op verzoek (karen@seminck.be) zal Orecchini je gegevens uit onze database verwijderen. Indien je vragen hebt over deze privacy statement, kan je ons gerust contacteren.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2024 Orecchini | Handgemaakte oorbellen | Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel