RETOURNEREN

Afzien van je aankoop
Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 30 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De goederen dienen hierbij in oorspronkelijke staat te zijn.

Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, stuur je eerst een mail naar info@orecchini.be en verzend je de goederen op eigen risico en kosten terug naar:


Orecchini
Watervoorstraat 20
9451 Haaltert


Van zodra wij de goederen ontvangen hebben, in originele en onbeschadigde staat, wordt het bedrag teruggestort.

OPGELET: Indien u gratis verzending had wegens aankoop boven €59 en vervolgens artikelen terugstuurt waardoor uw uiteindelijke aankoopbedrag lager ligt dan €59 dan zullen wij de verzendkost afhouden van de terugstorting.

Garantie
Als zich een probleem voordoet met een artikel dat u aankocht bij Orecchini en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Wij bezorgen u dan gratis hetzelfde artikel binnen de 30 dagen, indien de voorraad strekt. Zoniet, mag u een ander artikel van dezelfde verkoopwaarde kiezen. Contacteer ons via info@orecchini.be.

Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

© 2018 - 2024 Orecchini | Handgemaakte oorbellen | Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel