BETALEN EN VERZENDEN

Prijzen
De prijzen vermeld op de website zijn in euro`s, exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per paar, tenzij anders aangegeven. Orecchini kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van de Post. Als je in België woont, kan je kiezen tussen 2 opties: Aan €4 wordt je pakketje verzonden per briefpost, zonder verzekering en op dus op eigen risico. Orecchini raadt aan de optie te kiezen aan €6,5 waarbij je pakje verzonden wordt in een stevig doosje en je een track en trace nummer ontvangt. Bij de aankoop van handtassen en sieradendozen is de verzendingskost sowieso €6,5 en bieden we automatisch tracking aan. 

Je kan er ook voor kiezen je bestelling af te halen. Je betaalt dan geen verzendingskosten. Wij nemen in dat geval contact met je op om een afhaalmoment af te spreken. Verzending naar Nederland is €8,5 per briefpost en €11 voor een verzekerde zending en/of grotere artikelen zoals handtassen en juwelenopbergers.

Verzending is GRATIS (zowel BE als NL) vanaf een aankoopbedrag van €79

Bestelling
Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs.

Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijg je daar binnen de 3 werkdagen bericht van.

Betaling
Orecchini werkt met verschillende partners waardoor je online kan betalen. Je kan ook kiezen voor betalen bij afhalen. 

Levering
Orecchini probeert een zo snel mogelijke levering te verzekeren. In het punt hieronder (Leveringstermijn) trachten we een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. Orecchini kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De Koper bezorgt aan Orecchini het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de Koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend. De Koper met leveringsadres in België kan kiezen voor verzending zonder track&trace en zonder verzekering aan €4. Wanneer in dit geval de bestelling goed bij ons vertrokken is, maar bij de verzendpartner (Bpost) kwijtraakt, dan kan Orecchini hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. De Koper met leveringsadres in België kan echter ook kiezen voor verzending mét track&trace en verzekering aan €6,5. In dit geval zal Orecchini wel tussenkomen bij het verloren gaan van het pakketje. Voor Kopers in Nederland is verzending per briefpost €8,5 en per pakjespost €11.

Leveringstermijn
Voor België: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 4 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje. Een verzekerde zending (€6,5) wordt door de postbode normaal gezien binnen de 24u aangeboden. Niet-verzekerde zendingen zijn ongeveer 72u onderweg.

Orecchini kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertragingen opgelopen bij de verzending door Bpost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Orecchini de Koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de Koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

 

© 2018 - 2024 Orecchini | Handgemaakte oorbellen | Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel