Oorbellen bruid     Oorbellen bruid

        

          

BRUIDSJUWELEN

Toen ik zelf op zoek was naar juwelen voor mijn huwelijk, botste ik vaak op zeer klassieke, dure bruidsjuwelen. Daarom besliste ik niet lang daarna om zelf ook bruidsjuwelen aan te bieden. Ik bekeek mijn huidige collectie en vond heel wat oorbellen die ook geschikt waren om te dragen als bruid, mits ze in de juiste kleur gekozen worden (meestal wit). Hierboven heb ik al onze geschikte modellen van oorbellen in de meest passende kleur verzameld. Ik bied zowel korte oorbellen als lange oorbellen aan, voor elk wat wils. Vaak hangt dit ook af van je kapsel. Zelf koos ik eerst mijn oorbellen en daarna pas mijn kapsel maar je kan zeker ook omgekeerd werken. Dat hangt af van wat voor jou het belangrijkste of moeilijkste is. Mocht je tussen deze juwelen toch niet helemaal gevonden hebben wat je zocht, maar je bent wel fan van onze stijl voor bruidsjuwelen, dan mag je gerust contact met mij opnemen. Wie weet kan ik voor jou wel een uniek paar juwelen maken met onderdelen die ik liggen heb!

OORBELLEN BRUID

De oorbellen zijn voor de bruid vaak het belangrijkste juweel. Ze moeten passen bij de stijl van je haar, van je kleed. De meeste bruiden passen hun andere juwelen aan aan hun oorbellen. Daarom heb ik me vooral hierop gefocust. Oorbellen zijn sowieso ook mijn core business. Zelf raad ik daarom aan om te starten met de zoektocht naar oorbellen voor je huwelijk en daarna pas je andere bruidsjuwelen. Omdat je als bruid toch graag je oorbellen eerst past, kan je zeker ook een afspraak met mij maken om enkele oorbellen te komen bekijken en passen bij mij thuis. Neem gerust contact met mij op! 

Het leuke aan onze bruidscollectie is dat je de oorbellen ook later nog kan dragen. Een groot deel van de collectie is deel van onze mix & match collectie dus je kan daar ook nog mee gaan spelen. Koop een extra hanger en je hebt een ander paar oorbellen. Koop een extra paar oorstekers en je hebt de oorbel in meerdere kleuren. Super leuk om te doen. Neem zeker een kijkje in onze mix & match collectie.

ANDERE BRUIDSJUWELEN

De meeste bruiden dragen op hun huwelijksdag zowel oorbellen als een armband en een ketting. En niet te vergeten: je trouwring. Neem zeker eens een kijkje op onze pagina met andere juwelen voor bijpassende armband of ketting bij jouw oorbellen. Vind je niet meteen wat je zoekt? Neem gerust contact met me op. Soms kan ik wel zorgen voor een bijpassende ketting of armband om jouw huwelijksoutfit af te maken!

 

© 2018 - 2024 Orecchini | Handgemaakte oorbellen | Webshop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel